Vind de leukste reis

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Valkenburg / Limburg / Nederland
  1 van 5
Het welhaast vorstelijke park, gelegen op de top van de befaamde Cauberg, met haar karakteristieke en sfeervolle villa's/appartementen biedt u alle luxe en comfort om compleet te kunnen ontspannen. Een prachtige omgeving om heerlijk te wandelen door de heuvels. Proef de sfeer en gezelligheid van het Bourgondische leven in de historische stad Maastricht met haar nostalgische stadswallen, historische monumenten en gezellige pleinen op slechts 10 km afstand van het park. Dat is vakantie in Zuid-Limburg. Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. 

Luxueuze villa's en appartementen, deels met uitzicht over het glooiend landschap. Woonkamer met zit- en eethoek. TV en radio-/cd-speler. Open keuken met o.a. combi-magnetron en afwasmachine. Apart toilet. CV. Berging. Terras of balkon met tuinmeubelen met kussens en parasol. Bedden voorzien van dekbedden. Mindervaliden villa beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen, m.u.v. een aantal appartementen van het type 2AL.  Landal Kasteeldomein de Cauberg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een spel-O-theek, skelterverhuur, diverse kleine speeltuintjes, sportveldje, tafeltennistafel, jeu-de-boules-baan en een kinderboerderij. 

Sommige plekken in Nederland brengen het beste in een mens naar boven. Limburg is er zo één. Het Zuid-Limburg landschap is alles behalve laagland en ontleent zijn charme juist aan de vele heuvels en hooggelegen plateaus, doorsneden door riviertjes als de Gulp en de Geul die diepe dalen hebben uitgeslepen in het krijtland. Voor de echte rustzoekers zijn er tal van wandel- en fietsroutes uitgezet en leiden door het schitterende Mergelland naar de fraaie kerkdorpjes van het Geudal. Ook kunt u via Thermae 2OOO (gelegen naast Landal Kasteeldomein De Cauberg) zo het Polferbos in lopen. In dit oerbos komen liefhebbers van oude en grote bomen aan hun trekken. Vanaf De Cauberg lopen ook mooie wandelpaden en fietsroutes richting Berg en Terblijt. En vergeet u niet om een route van het Pieterpad te lopen.  
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate