Vind de leukste reis

Hacienda Guaro Viejo Appartement

Gerlos / Andalusië / Spanje
  1 van 4
Wanneer ik ’s ochtends mijn raamluiken opendoe, lacht het najaarszonnetje me vrolijk tegemoet. In de verte pronken de bergtoppen van de Sierra de las Nieves. Het is dat ik trek heb in een lekker ontbijtje, anders had ik hier nog wel uren kunnen staan, genietend van dit adembenemende uitzicht.

Gerrit en Judith, de eigenaren, hebben de perfecte plek uitgekozen. Na een aantal bezoekjes aan Spanje was het hen duidelijk, hier wilden ze gaan wonen. De relaxte Spaanse levensstijl en het klimaat spraken hen enorm aan. Zo konden ze tevens meer tijd met de kinderen doorbrengen en hun gehaaste leven vaarwel zeggen. 

2-kamerappartement, 2-4 personen:
Kunstenaar Louis Alonso heeft zijn inspiratie op de zes appartementen losgelaten en met succes. Ze zijn sfeervol en kleurrijk ingericht. De appartementen beschikken allemaal over een salon met twee eenpersoonsbedbanken, kabeltelevisie, dvd-speler, kluisje en airco. Vanaf april 2009 zal er internet aanwezig zijn. Er is een complete keuken met twee keramische kookplaten, combi magnetron en koelkast. De slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed en de badkamer een douche en toilet. 
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate