Vind de leukste reis

Club Med La Pointe aux Canonniers

Mauritius
  1 van 10
Mauritius is een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het volledig gerenoveerde Clubdorp ligt aan een immens wit zandstrand en is een idyllische bestemming voor families. Gezamenlijk vakantiegeluk is hier heel gewoon. De kamers in bungalows zijn modern ingericht en voorzien van alle comfort. Tuinen met voornamelijk palmbomen, flamboyanten en frangipanes. De vele waterpartijen geven deze omgeving een sfeervol aanzien.

Baby Club Med® (4 t/m 23 maanden)
Na het ontbijt met de ouders, gaat het programma van de Baby Club Med® van start met een hartelijk welkom voor ieder kind, leer- en doespelletjes, maaltijden en een dutje; het programma is zo samengesteld dat kinderen plezier hebben en in hun ritme blijven Leer- en doespelletjes, wandelingen, een dutje en daarna spelletjes in de buitenlucht Tegen vier uur krijgen de kinderen iets kleins te eten en te drinken. Vanaf 18.30 uur is het Babyrestaurant geopend waar de ouders hun kinderen zelf te eten kunnen geven.

Petit Club Med® (2 en 3 jaar)
De aangeboden activiteiten sluiten aan bij de leeftijdsgroep waarin de kinderen zijn ingedeeld. Vanaf 19.30 uur, na het diner met hun ouders, kunnen de kinderen terug naar de Petit Club Med®. Terwijl hun ouders op hun gemak dineren, worden de kinderen beziggehouden met rustige spelletjes, verhaaltjes en liedjes.

Mini Club Med® (4 t/m 10 jaar) 
Creatief en sportief. Kinderen van die leeftijd willen alles tegelijk... In de Mini Club Med® kunnen ze van alles en nog wat ontdekken en doen. Sportieve, speelse en creatieve activiteiten.

Juniors' Club Med® (11 t/m 17 jaar) 
Een feest van zelfstandigheid voor jongeren. Bij Club Med® is van alles te doen, maar niets hoeft. Jongeren vinden het fijn om ongedwongen en in alle vrijheid onder elkaar te zijn. De Juniors' Club Med® is de plek waar jongeren onder elkaar zijn en hun eigen activiteiten kiezen uit het aanbod van het Clubdorp.
 
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate