Vind de leukste reis

WestCord Hotel Noordsee

Ameland / Waddeneilanden / Nederland
  8 van 8
Hotel Noordsee op Ameland ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand van het hotel ligt het Noordzeestrand. In de directe omgeving van Hotel Noordsee vind je een natuurmuseum en natuurpark 'de Vleijen'. Vanaf de voordeur beginnen fiets- en wandelpaden, die het afwisselende landschap van Ameland ontsluiten. Het dorp Nes, in de buurt van Hotel Noordsee, is het grootste en gezelligste dorp van Ameland met aantrekkelijke winkeltjes en leuke cafés. 

Appartementen
Heel bijzonder is dat ons hotel beschikt over appartementen. U heeft hiermee de vrijheid van een zelfstandig “huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. We hebben 4 persoonsappartementen met een volledig ingerichte keuken inclusief magnetron met kookgelegenheid en een balkon of terras.
 
De kamers  
Onze 80 moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die u van een 4* hotelkamer mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan ruimte en comfort. De kamers hebben allemaal een balkon of terras. U heeft de keuze uit Superieur West, Superieur Oost of de Suite.

Superieur Kamer
De comfortabele en sfeervol ingerichte kamer beschikt over een tweepersoonsbed bestaande uit losse boxsprings, een ruime badkamer met bad, douche en toilet. Er is een ruime zithoek en een balkon op het westen.

Superieur Kamer Tuinzicht
De luxe en sfeervolle kamer beschikt over een tweepersoonsbed bestaande uit losse boxsprings, een ruime badkamer met bad, aparte douche en toilet. Er is een ruime zithoek en een balkon met uitzicht over de tuin.

Familiesuite
De luxe en sfeervolle familiesuites beschikken over een tweepersoonsbed bestaande uit losse boxsprings, een kinderkamer met stapelbed, een ruime badkamer met bad, aparte douche en toilet. Er is een ruime zithoek, minibar, koffie en thee faciliteiten en een ruim balkon met uitzicht op de tuin. (50m2)

Appartement
Deze comfortabele 4 persoons appartementen bestaan uit een woonkamer, twee aparte slaapkamers waaronder één met stapelbed, een ruime badkamer met bad, douche en een gescheiden toilet, een volledig ingerichte keuken met magnetron. De appartementen hebben een balkon met uitzicht over de tuin. (55m2)
 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate