Vind de leukste reis

Camping Club La Sirène

Argelès-sur-Mer / Languedoc-Roussillon / Frankrijk
  1 van 8

Droomt u van een onvergetelijke vakantie in Argelès-sur-Mer? Gelegen in Argelès-sur-mer, kustplaats aan de Zuidelijke Middellandse Zeekust, La Sirène is ideaal gelegen, op minder dan 900 m van het strand. Tussen zee en bergen en op enkele minuten van de Spaanse grens. Ontdek de rijke cultuur van het Catalaanse land. 

Leef op het ritme van uw wensen: nietsdoen aan de rand van het tropische waterpark (glijbanen, spelletjes, strandje, bubbelbad) in de zon of in de schaduw van een palmboom. Veel sport en entertainment, kroeg en discotheek (in hoogseizoen), avonden met spektakels van hoge kwaliteit, barbecues op het terras van uw mobil home, de traditionele partij jeu de boules in de avond, alles voor het plezier van de hele familie.  

De huur van uw mobil home, cottage of chalet geeft u recht op alle activiteiten en entertainment van de camping, gratis (armband ) of waarvoor u moet betalen. Volgens het tevredensheidsonderzoek dat uitgevoerd is door Réseaux Qualité mei 2008, denkt 91% van onze klanten terug te komen op camping La Sirène.


Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate