Vind de leukste reis

Mas De La Fargassa

Amelie les Bains / Languedoc-Roussillon / Frankrijk
  1 van 9

Mas de la Fargassa bevindt zich in de oostelijke Pyreneeën op 3 km van de Spaanse grens. De GR10 (de wandelroute van de Middellandse Zee naar de Atlantische kust) loopt over ons land en verder zijn er ontelbaar veel andere wandelroutes met de meest spectaculaire uitzichten. De Middellandse Zee is hier op goed 3 kwartier met de auto vandaan, met uitgestrekte zandstranden naar het noorden en de schitterende rotskust met vissersdorpjes en kleine baaitjes naar het zuiden.

De Vallespir, onze hoofdvallei, bestaat uit een reeks van middeleeuwse marktdorpjes met vestingen en kloosters. Het Cataren gebied ligt op anderhalf uur met de auto. Uit eten kunt u plaatselijk in Amelie of Ceret of net over de grens waar u de Catalaanse keuken kunt proeven.
Mas de la Fargassa is een biologisch fruitteeltbedrijf met 260 ha land op 600 meter hoogte vlak aan de Spaanse grens onder Perpignan.

Langs het huis loopt de rivier met diverse,diepe natuurlijke zwempoelen uitgesleten in de rots en watervallen tot 20 meter!  Wij hebben een 2-persoonsappartement, een chalet voor een familie van max.6 personen, een gite tot 10 personen of u kunt een van onze compleet ingerichte de Waard tenten huren. Verder bieden we de mogelijkheid om enkele keren per week met ons mee te eten. In ons campingwinkeltje kunt u terecht voor zelfgebakken biologisch brood en onze jams en chutneys.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate