Vind de leukste reis

Landal De Vers

Overloon / Noord-Brabant / Nederland
  1 van 5
's Morgens vroeg is het lekker fris in het bos en ook als de dauwdruppels zijn verdwenen, hangt er nog die heerlijke boslucht. Dat geeft pas energie! Gelukkig maar, want u kunt hier eindeloos fietsen en wandelen door het landschap van Noord-Brabant en Limburg. Landal De Vers ligt midden in de bossen op de grens van beide provincies. Hier liggen prachtige en comfortabele bungalows en landhuizen. 

Comfortabele bungalows en landhuizen, gelegen in bossen. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en open haard (m.u.v. type 4BL Miva met gashaard). Open keuken met magnetron. Apart toilet (m.u.v. type 5C). CV. Terras met tuinmeubelen. Berging. Bedden voorzien van dekbedden. Landhuizen voor mindervaliden beschikbaar (type 4BLMI). 

Landal de Vers beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een spel-O-theek met Wii verhuur incl. sportspelpakket, bowlingbanen, schaaktafel, airtrampoline, multifunctioneel sportveld, 3 speeltuinen, midgetgolfbaan en een zwembad met spartelbad, peuterglijbaan en buitenkleuterbad.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate