Vind de leukste reis

Landal Miggelenberg

Hoenderloo / Veluwe / Nederland
  1 van 5
Op Landal Miggelenberg liggen de bungalows zo ver uit elkaar, dat u het gevoel heeft als enige midden in de natuur te leven. Vanuit uw tuin stapt u zo het bos in. Hier zijn wel buren: de bosbewoners en klein wild. Wie liever het grotere wild bekijkt, moet vroeg uit de veren. Bent u wat sportiever ingesteld, verken de Veluwe dan eens per mountainbike en maak een culturele tussenstop bij het Museonder of het Kröller-Müller Museum. Voor de kinderen is er een Avonturenhof. Spelen in de vrije natuur was nog nooit zo leuk.
 
Kinderfaciliteiten op het park Landal Miggelenberg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een Speellandschap met Palenbos (klimconstructie met touwbrug) en Avonturenhof, diverse speeltuintjes, een dierenweide, een ballenbak, een Spel-O-theek en een zwembad met apart kleuterbad en waterattracties. Het Avonturenhof is een groot speeldomein. Zo zijn er een avonturenpad met glijbanen en ondergrondse gangen. Ook is er een burcht omheind door water, waar alleen met loopbruggen overheen te komen is. Bij de burcht is er een klimconstructie met touwbruggen en kabels. 

In het bos gelegen comfortabele bungalows. Woonkamer met zit- en eethoek, spellendoos en tv. Open keuken met magnetron. Gratis internet met gebruik van eigen laptop. Filmverhuur en parkinformatie via de tv. CV. Terras met terrasmeubilair. Bedden voorzien van dekbedden. Rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals bungalows voor gasten met astma of COPD (geen open haard) en bungalows met afwasmachine. Alle bungalows zijn voorzien van internet en beschikken over de mogelijkheid om films te huren. 
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate