Vind de leukste reis

Landal Het Land van Bartje

Ees / Drenthe / Nederland
  6 van 6
Midden in de Drentse bossen ligt Landal Het Land van Bartje, winnaar van twee Zoover Awards 2008 in de categorieën "Beste vakantiepark Nederland en Meest kindvriendelijke vakantiepark". Uw accommodatie, welke kan variëren van een comfortabele vrijstaande chaletcaravan tot een zeer luxe rietgekapte boerderij, is een uitstekende uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te verkennen.

Heerlijk wandelen of fietsen in het aangrenzende Boswachterij Odoorn-Exloo, een bezoek brengen aan het Nationaal Hunebedcentrum of boven de toppen van de bomen lopen bij het Boomkroonpad. Lekker een dagje winkelen in Groningen of Emmen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Op het park zijn o.a. twee restaurants en een overdekt zwembad. Ook de golfliefhebbers kunnen uit de voeten op de nieuwe 18-holes korte golfbaan naast het park.

In de prachtige omgeving van Landal Het Land van Bartje is voor jong en oud veel te beleven. U kunt heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de adembenemende natuur. De vele bezienswaardigheden in de omgeving, verschillende musea en diverse attractieparken zorgen ervoor dat u zich, ook wanneer het weer iets minder mooi is, niet hoeft te vervelen.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate