Vind de leukste reis

Bispinger Heide

Bispingen / Neder-Saksen / Duitsland
  8 van 8

Een vakantiepark in Duitsland? Bezoek Bispinger Heide in Bispingen en nabij Hamburg. In de Nature & Spa heeft u echt het gevoel van een relax vakantie. Bispinger Heide in Lüneburger Heide da's pas vakantie! In Center Parcs bent u er een paar dagen echt tussenuit. En natuurlijk horen sportief ontspannen en lekker uit eten gaan daar ook bij. Maak uw vakantie daarom compleet met de leukste activiteiten en arrangementen.   

In de Aqua Mundo beleeft u spectaculair waterplezier. Bij de Drakenrots, in het golfslagbad of op de wildwaterbaan. Een dagje relaxen in de Nature & Spa, het Wellness Center kan natuurlijk ook. Trakteer uzelf op een lekker diner of koffie met gebak op een terras. Als u van lekker eten houdt, moet u zeker een culinair arrangement proberen! Jong en oud kunnen in Bispinger Heide elke dag in actie komen -als u daar zin in heeft! Er is meer dan genoeg te doen, van inspannende work-outs tot paardrijden of een rustig spelletje Sprookjesgolf.

In Market Dome vindt u vele winkels waar u kunt shoppen. Van kleding tot sieraden en van lekkere parfum tot boodschappen. Maar dat is nog niet alles. Elke dag is er live entertainment voor jong en oud! Tijdens een lekker drankje kunt u genieten van bijvoorbeeld de 60's-70's-80's party.
     
 

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate