Vind de leukste reis

Camping de Hertshoorn

Garderen / Gelderland / Nederland
  1 van 7

Camping de Hertshoorn is een stijlvol, parkachtig aangelegde kindvriendelijke gezinscamping, centraal gelegen in Nederland, op de Veluwe. In het pittoreske dorpje Garderen. De prachtige Veluwe met z’n bossen, heidevelden en zandverstuivingen nodigt uit om lekker veel buiten te verblijven. Maar ook op de camping is veel te beleven: het recreatieteam vermaakt de kinderen kostelijk, maar ook bij de vele speelhofjes zullen de kinderen zich prima vermaken. 

Camping de Hertshoorn is een kindvriendelijke camping zonder stacaravans, nèt even buiten het pittoreske dorpje Garderen. Tijdens de schoolvakanties organiseert het recreatieteam héél veel leuke en spannende kinderactiviteiten. De camping is autovrij en honden zijn niet toegestaan. Er zijn meer dan 20 speelhofjes, een grote speeltuin en een unieke Rotswaterspeeltuin. Ook vind je er een uitgebreide supermarkt, een cafetaria en een gezellig restaurant met een ballenbad. En een speelzolder (binnen) die tijdens de schoolvakanties geopend is!

Artcamp is een combinatie van 3 koepelvormige tenten van 2,5 meter hoog en een doorsnede van 5 meter. De koepels zijn op verschillende niveaus geplaatst, waardoor ze perfect op elkaar aansluiten en samen een soort tentendorp vormen. De koepel op de begane grond dient als gemeenschappelijke ruimte en heeft een geïntegreerde keuken. Beide koepels daarboven zijn ingericht als slaapkamers. Artcamp biedt ruimte aan maximaal 4 volwassenen en 4 kinderen (1 gezin per slaapkoepel) en is verder compleet ingericht en voorzien van elektriciteit, water en verlichting.

Artcamp is compleet ingericht, van bestek tot kacheltje.Buiten kun je heerlijk zitten ontbijten aan de picknicktafel of gebruik maken van de nieuwe loungeset. Uiteraard staan de uitgebreide faciliteiten van de camping tot je beschikking. Een week, weekend of midweek Artcamperen is een verrassende belevenis voor iedereen die eens op een andere manier een paar dagen wil doorbrengen met actieve familieleden of vrienden.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate