Vind de leukste reis

Bungalowpark De Eemhof

Zeewolde / Flevoland / Nederland
  1 van 7

Liefhebber van sport en actie? Bungalowpark De Eemhof in Flevoland biedt zowel binnen als buiten activiteiten voor het hele gezin. Gelegen aan het Eemmeer, biedt dit park diverse watersporten. Maak prachtige fietstochten en ontdek Flevoland, doe mee aan het beklimmen van klimparcours Via Ferrata of ga de uitdaging aan op de Flow Rider. Als dat geen geslaagde vakantie wordt!  Tijdens uw vakantie uw e-mail checken, informatie op internet zoeken of de thuisblijvers verrassen met uw vakantiefoto's? Dat kan bij Center Parcs. 

Center Parcs biedt u met HotSpots van KPN toegang tot snel internet.  Lekker doen! In De Eemhof bent u er een paar dagen echt tussenuit. En natuurlijk horen sportief ontspannen en lekker uit eten in bijvoorbeeld het Grand Restaurant Saffraan er ook bij. Maak uw vakantie daarom compleet met de leukste activiteiten denk aan het klimparcours Via Ferrata. En niet te vergeten onze arrangementen.  

4-persoons cottages:
Center Parcs heeft in De Eemhof bij Zeewolde in Flevoland meerdere 4 persoons vakantiehuisjes. En er is altijd een vakantiehuisje dat precies bij u past! Let bij het uitzoeken op het icoon  Hoe meer , hoe comfortabeler de bungalow. Bijvoorbeeld de VIP bungalow, met sauna, waar u heerlijk kunt ontspannen. U wilt er met z'n tweetjes even tussenuit? De 2 persoons vakantiehuisjes van Center Parcs in De Eemhof bij Zeewolde in Flevoland bieden volop privacy en comfort. Elk vakantiehuisje heeft bijvoorbeeld een compleet ingerichte keuken en een privé terras.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate