Vind de leukste reis

Amsterdam Manor Beach Resort

Oranjestad / Aruba / Aruba
  1 van 9
Dit hotel ligt aan het perfecte strand van Aruba, Eagle Beach, en biedt prachtige Hollands-koloniaanse architectuur, ontspannende faciliteiten en ruime studio's en suites met compleet toegeruste keukens of kitchenettes. Amsterdam Manor Beach Resort beschikt over een buitenzwembad met een waterval en een kinderzwembad. De gasten kunnen gebruikmaken van de beschikbare snorkelspullen of lekker ontspannen in een gratis ligstoel op het strand.

Mango's restaurant in het Amsterdam Manor serveert internationale gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Voor een romantisch diner op het strand kunnen de gasten naar Passions Beach Bar & Restaurant gaan en genieten van gegrilde hoofdgerechten. De oudhollandse stijl en de gezellige, huiselijke sfeer zorgen ervoor dat u zich hier snel thuis zult voelen. Al jarenlang een geliefd complex bij de Nederlandse vakantieganger.

Amsterdam Manor Beach Resort is de perfecte locatie voor het vieren van speciale gelegenheden. Ons team staat klaar om u te helpen met het plannen van uw huwelijksreis, bruiloft of andere speciale gelegenheid. Uw persoonlijke huwelijksplanner zal alles tot in de kleinste details regelen om u te verzekeren van het perfecte begin van jullie nieuwe leven tezamen.
 
 
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate