Vind de leukste reis

Camping Comanges

Argelès sur Mer / Languedoc-Roussillon / Frankrijk
  1 van 7
Camping Comanges is een gezellige 3 sterrencamping en wordt al drie generaties lang beheerd door de familie Comanges. De camping beschikt over 90 plaatsen. De kleine familiecamping ligt midden in het centrum van Argèles sur Mer en op circa 200 meter van het mooie strand. Het strand beschikt over toiletten, een badmeester en een ingang voor gehandicapten.

Dit stukje Catalonië in Zuid-Frankrijk is gezegend met een heerlijk klimaat, mooie stranden en een prachtig achterland. Zon, zee en strand kun je hier prima afwisselen met culturele en sportieve activiteiten. Van Barcelona tot een gigantisch waterpretpark en van banaanvaren op zee tot raften in de Pyreneeën. In en rond Argelès sur Mer is er veel te beleven. Breng een bezoek aan Barcelona, bezichtig de mooie culturele stad Perpignan of maak samen met je kind(eren) een lange wandeling door het prachtige binnenland. 

Voor de kinderen worden er op de camping diverse (sportieve) activiteiten georganiseerd door Cirkels Nederlandse Sun & Fun team. Zo kun je denken aan een voetbaltoernooi, een knutselmiddag, zandkastelen bouwen op het strand en wat al dan niet meer. Terwijl het Sun & Fun team de kinderen vermaakt, heb jij even tijd voor jezelf. Ga heerlijk een paar uurtjes aan het strand liggen relaxen met een boek of maak er een leuke shopmiddag van. Bij Cirkel geldt, vakantie voor het hele gezin!
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate