Vind de leukste reis

Restinn Medemblik

Wieringerwerf / Noord-Holland / Nederland
  1 van 6
Restinn staat voor buitengewoon genieten, het hele jaar door. Bij Restinn kun je onthaasten, bijkomen en bovendien de natuur en het boerenleven optimaal in je opnemen. Aan alles is gedacht om je van een heerlijk verblijf te verzekeren. De vrijstaande Restinn hotelhuisjes zijn zonder uitzondering geplaatst op het boerenerf. Zo heb je altijd een prachtig uitzicht op de natuur of het boerenland. Rustzoekers komen bij Restinn Medemblik, met 6 hotelhuisjes, aan hun trekken want de boerderij ligt aan een zeer stille, doodlopende weg zonder verdere bebouwing. Een prima startplek voor een fiets- of wandeltocht! Medemblik zelf is een gezellig historisch havenstadje met diverse leuke winkeltjes, terrasjes en een bruisende haven.
 
Zin in cultuur, sport of historie? Het moge duidelijk zijn: in deze omgeving hoef je je nooit te vervelen. Ook vogelliefhebbers kunnen bei Restinn Medemblik hun hart ophalen: er zijn volop zwaluwen, maar ook kiekendieven, tureluurs, grutto's en kieviten te spotten.
De Restinn hotelkamerhuisjes hebben een volledig doorzicht, waardoor buiten- en binnenruimte speels door elkaar lopen. Ieder huisje heeft openslaande deuren naar het terras en is zeer compleet ingericht met onder meer: • Twee kingsize eenpersoons(boxspring) bedden • Douche en toilet • Comfortabel zitje • Gezellige eethoek • Goed gevulde minibar • Koffie- en thee voorzieningen • Televisie met ruim kanalenaanbod • Gratis internetaansluiting (eigen laptop meenemen)
 
Bij iedere Restinn overnachting hoort een lekker ontbijt, verzorgd én bezorgd door de gastvrouw of gastheer. Aarzel niet ter plekke te vragen naar de mogelijkheden te genieten van een uitgebreide lunch of overheerlijk diner, naar wens met een passend wijnarrangement!
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate