Vind de leukste reis

Kustlicht Zeeland Vakanties

Zoutelande / Zeeland / Nederland
  1 van 7

Duinpark Het Kustlicht Zoutelande: Symbiose van natuur en architectuur       
Schitterende villa’s midden in een duinlandschap, bijna verscholen tussen de duinen. Landschap en architectuur vormen een natuurlijke symbiose. Dit duinpark heeft een werkelijk uniek concept. Alle types (Zeeaster, Duinroos, Zeehond en Alk) hebben dezelfde comfort en luxe. Mede door het kleurgebruik en de grote ramen proeft u binnen de sfeer van buiten. Alle villa’s zijn op ruime afstand van elkaar gelegen, zodat een ongekende rust en privacy is gewaarborgd. Het architectonisch ontwerp van de villa’s is geïnspireerd op het omringende duinlandschap. Ondanks de luxe uitstraling van Duinpark Het Kustlicht is er toch een unieke eenheid met het landschap ontstaan. 

Kortom, met de brede stranden en de zee op loopafstand kan het eigenlijk niet mooier. In deze omgeving kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van comfort en luxe. Wandelen, fietsen en zwemmen hebben hier een extra dimensie. De mogelijkheden voor interessante excursies en uitstapjes zijn bovendien zeer groot. U kunt tentoonstellingen bezoeken op bijvoorbeeld het gebied van natuur, historie en kunst, historische gebouwen bezichtigen en er zijn vele sportieve en educatieve attracties voor kinderen. In het nabije Zoutelande vindt u volop culinaire genietingen en kunt u gezellig door oude straatjes slenteren.

Bungalowpark Het Kustlicht Zoutelande: Bungalows in een groene omgeving met veel privacy
Midden in de rust en ruimte van het polderland, op slechts 200 meter van het strand, is Bungalowpark Het Kustlicht gelegen. Een uniek park met een groot aantal vakantiebungalows. Negen verschillende typen vakantiebungalows bieden stuk voor stuk ruimte, comfort en privacy. De bungalows zijn compleet ingericht. U vindt hier het comfort van thuis. Een volledig ingerichte keuken, ruime leefruimte, sfeervolle meubilering, vaak een open haard, een terras of gazon waar u vrij zit en nog veel meer wat een vakantie aangenaam maakt. Het enige wat u zelf mee hoeft te brengen, is het linnengoed (handdoeken, lakens, slopen e.d.). 

Bolderwagens zijn te huur. In het park vindt u een restaurant, café en snack-corner, waar u tegen vriendelijke prijzen een maaltijd kunt gebruiken en tot in de late uurtjes gezelligheid aantreft. Bungalowpark Het Kustlicht ligt vlakbij het dorp Zoutelande. Zoutelande is een sfeervolle badplaats, waar u veel gezelligheid aantreft. Er zijn cafés met terrassen, leuke eethuisjes en restaurants. In de karakteristieke smalle straatjes zijn aantrekkelijke winkels te ontdekken. De omgeving is prachtig. U vindt hier weelderige duinen, uitgestrekte polders en veel prachtige bosrijke plekjes. Het strand ligt op het zuiden en is schoon en breed. U heeft alles binnen handbereik en tevens zijn er vele mogelijkheden voor allerlei uitstapjes.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate