Vind de leukste reis

Zeilen Franse kust en Kanaaleilanden

Guernsey / Kanaaleilanden / Engeland
  1 van 5

De Normandische en Bretonse kusten vormen samen met de Kanaaleilanden een ideaal gebied om zeilreizen te maken. Hier vindt u een mengeling van Franse en Engelse tradities en moderne gebruiken. De zee vormt voor visliefhebbers een welkome afwisseling op het menu. Dit gebied kenmerkt zich door grote getijverschillen, grillige kusten, natuurlijke havens en romantische baaien. 

Uw zeilvakantie begint in het gezellige Cherbourg. U zeilt langs Cape de la Hague naar Sark. Daarna zeilt u naar Jersey, het grootste Kanaaleiland, waar u in de haven van St. Helier overnacht. De kusten van Jersey worden afgewisseld met fraaie baaien, stranden, palmen en schilderachtige havens. Hier heerst een zeer mild klimaat, veroorzaakt door een warme golfstroom. 

Het volgende doel is Guernsey, waar het schip achter Cornet Castle voor anker gaat. U kunt een volle dag uittrekken om het prachtige eiland met zijn valleien per fiets of wandelend te verkennen. Vanuit Guernsey zet u, vaak vergezeld van dolfijnen, koers naar het typisch Engelse eiland Alderney. Vrijdag vaart u weer terug naar Cherbourg.De bemanning kent het gebied uitstekend en zal samen met de groep de definitieve route uitstippelen. Uiteraard spelen de getijden en het weer hierbij een bepalende rol.

 

 

Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate