Vind de leukste reis

De Ontdekking

Amsterdam / Noord-Holland / Nederland
  1 van 7

Houdt u van ruimte, privacy en comfort dan is bed & breakfast De Ontdekking (vernoemd naar het complex) voor u het ideale verblijf in het oude gedeelte van Amsterdam. De Ontdekking is een huiselijk stadsappartement in de Indische buurt, zo’n 15 minuten lopen van het centrum

Privacy en comfort
Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is het appartement van alle moderne gemakken voorzien. In de ruime, luxe keuken heeft u volop gelegenheid zelf te koken. Op het buitenterras kunt u genieten van uw welverdiende rust. Trappen lopen is er niet bij; het appartement is gelijkvloers en op de begane grond.

Eigen ingang
Verblijven in De Ontdekking beketent dat u de volledige vrijheid heeft optimaal te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Een eigen ingang aan de straatkant maakt het mogelijk de dagen in te delen zoals dat u het beste uitkomt. En de tram is binnen handbereik! 50 Meter van de ingang is tramhalte (lijn 14) richting het stadshart/de Dam.

De bewoners
Jorine en Pieter heten u samen met hun 2 kinderen, Veerleen Joris, een warm welkom in stadsappartement De Ontdekking. U kunt tijdens uw verblijf hier ervaren hoe het is om even midden in Amsterdam te wonen. Natuurlijk kunt u daarbij gebruik maken van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate