Vind de leukste reis

Huis ten Wolde

De Bult / Overijssel / Nederland
  1 van 6

Ontspannen, thuis voelen, uitrusten. In een bosrijke omgeving, aan de voet van de Woldberg ontvangen wij u graag voor een kort of een lang verblijf in ons gastenverblijf Huis ten Wolde. Overnachten in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Huis ten Wolde is de perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water. Ook kunt u bij ons fietsen huren of gebruik maken van onze fietsenstalling met oplaadpunt. Heerlijk dineren in restaurant 'De Spijskamer'.

In de bibliotheek een boek lezen bij de open haard met een kopje koffie en huisgemaakte appeltaart of kom tot rust op ons prachtige terras. Wat past bij u? Daar gaat het ons om. Omdat geen gast hetzelfde is en iedereen op een andere manier ontspant. De één door inspanning. De ander door ontspanning. De kamers van Huis ten Wolde zijn zo ingericht dat u helemaal tot rust kunt komen. De klassieke houten vloeren en de luxe bedden geven u een verzorgd gevoel vanaf het moment dat u de deur van uw kamer opent. De kamers hebben moderne faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien.

Zo is de temperatuur van uw kamer naar wens in te stellen, dankzij ons climate control systeem. Elke kamer heeft toegang tot internet en flatscreen tv's met verschillende film- en sportkanalen. Huis ten Wolde heeft verschillende type kamers. Bijna elke kamer is uniek. Kijk vanuit uw eigen loggia uit op de prachtige bossen en weilanden of bewonder de sterrenhemel terwijl u in bad ligt.  Het is mogelijk om twee kamers te verbinden, zodat een ruime gezinskamer ontstaat. In verband met allergieën zijn huisdieren niet toegestaan in Huis ten Wolde.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate