Vind de leukste reis

Grand Hotel Arion

Vlissingen / Zeeland / Nederland
  1 van 5

Grand Hotel Arion is uniek gelegen aan de prachtige boulevard van Vlissingen. Vanaf uw eigen balkon geniet u van een prachtig uitzicht. Zee en strand liggen direct aan de voet van het hotel; u hoort de golven stukslaan op de paalhoofden. Grand Hotel Arion beschikt over 34 kamers met een vrij uitzicht over zee, de scheepvaart en het strand. 32 van onze kamers bieden uitzicht over de levendige stad Vlissingen. Onze kamers zijn rustig gelegen en standaard voorzien van een badkamer met ligbad*, föhn, toilet, kleurentelevisie, telefoon, snelle draadloze internetverbinding (tegen betaling) en privé-balkon.

Themakamers: 

U kunt bij ons kiezen uit een aantal themakamers met uitzicht op zee, waaronder:
- literaire kamer:  De naam zegt het al. Lezen is op deze kamer meer dan mogelijk. Met uitzicht op zee en met het geruis van de golven op de achtergrond, leest u hier rustig het een na andere hoofdstuk!
- romantische kamer: Uitermate geschikt voor een romantisch weekendje weg. Het is heerlijk wakker worden in een sfeervolle kamer met hemelbed. Daarna geniet u samen van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, maakt vervolgens een heerlijke lange strandwandeling en sluit de dag af met een romantisch diner. Dit alles met uitzicht op zee en de ondergaande zon…….  

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate