Vind de leukste reis

Herberg in Otterlo

Otterlo / Veluwe / Nederland
  1 van 4

De 'Herberg in Otterlo' is een klein, maar sfeervol vakantieoord voor mens én dier. Het is mogelijk om uw hond of paard mee te nemen. Rond de Herberg is veel ruimte en natuur. Otterlo is gelegen midden op de Hoge Veluwe en binnen zeer korte tijd ben je te voet, op de fiets, te paard of aangespannen midden in de ons omringende bossen, heidevelden en weilanden. 

De Herberg is gezellig en sfeervol ingericht met verschillende zithoeken in de zitkamer en de woonkeuken. De grote openhaarden maken tijdens de koude dagen van het jaar het behagelijke gevoel kompleet. 's Zomers is het heerlijk om in de besloten tuin te zitten of een duik in het zwembad te maken. Er zijn twee- en vierpersoons slaapkamers, voorzien van comfortabele bedden.  

Wij hebben op het erf verschillende dieren, waaronder diverse paarden en mini pony’s, een paar geiten, een schaap en kippen waar 's ochtends gekeken kan worden of er een vers eitje ligt. Het meenemen van een hond is in overleg mogelijk. De Safaritenten zijn geheel ingericht en van alle gemakken voorzien, dit om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.  

 
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate