Vind de leukste reis

Van der Valk Hotel Volendam

Katwoude / Noord-Holland / Nederland
  1 van 4

Welgemeende gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollands landschap. U ervaart het in Van der Valk Hotel Volendam. Omringd door graslanden, verleid door het nabijgelegen IJsselmeer en tegelijkertijd op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam, blijkt zaken- en recreatiehotel Volendam het ideale rustpunt tussen twee werelden. Een uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner, een comfortabele overnachting of een zakelijke bijeenkomst, waar u bovendien gratis voor de deur kunt parkeren.

Juist tijdens een meerdaags verblijf buitenshuis groeit de behoefte aan ontspannende inspanning. Met de professionele Healthclub Vitaalsport in huis beantwoordt Hotel Volendam helemaal aan die behoefte. Healthclub Vitaalsport biedt toegang tot diverse fitnesstoestellen (cardio en kracht), een buitentennisbaan, een binnenzwembad, sauna en solaria. Hotelgasten kunnen kosteloos gebruikmaken van het zwembad. Voor het gebruik van de overige faciliteiten wordt een vergoeding berekend.

Kids "Timo Toekan"-arrangement ( 2 daags ):

Alleen mogelijk bij een verblijf op de kamer van de ouders,  max 3 personen mogelijk op de kamer, o.b.v. een luxe kamer  (te boeken voor kinderen van 4 t/m 11 jaar) . Indien u voor 2 of 3 kinderen dit arrangement wilt boeken,  Zullen we een extra kamer boeken en hiervoor een toeslag van € 25,00 per kamer per nacht voor berekenen.( standaardkamer, kamers naast elkaar ). Toelag luxe kamer: € 35.00 per kamer per nacht ( kamers met tussendeur ) 

Met het paspoort kunnen ze sparen voor leuke kadootjes.
Bij incheck ontvangen ze een lekkere zak snoep en wanneer ze naar huis gaan staat hun nog een verrassing te wachten!

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate