Vind de leukste reis

Hotels van Oranje

Noordwijk / Zuid-Holland / Nederland
  1 van 5

Bestaande uit het vijfsterren Hotel Oranje en viersterren Beach Hotel, zijn de Hotels van Oranje schitterend gelegen, direct aan het strand. De vier sfeervolle restaurants en de twee bars hebben allen een prachtig terras met zeezicht. Het ‘wellness area’ biedt een weldaad aan ontspanning met een luxe beautycenter, 30-meter lang subtropisch golfzwembad, sauna’s, whirlpool, stoombad en neveltuin.

Bezoek ook de nieuwe hotspot aan de Nederlandse kust. Beachclub O. is gedurfd en uniek, met een charme die u nergens aan de Nederlandse kust terug zult vinden. In de weekenden en vakanties kunnen kinderen zich eindeloos vermaken bij Kids Castle. In “Kids Castle” kunnen kinderen vanaf 4 jaar meedoen met allerlei knutselactiviteiten, spelletjes, video games, tafeltennis, tafelvoetbal en nog veel en veel meer.

Een paar dagen uitwaaien aan zee? Een business meeting, workshop of training in een comfortabele en goed geoutilleerde ruimte? De Hotels van Oranje maken uw verblijf op alle fronten een aangename ervaring. Bij ons is gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld!
 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate