Vind de leukste reis

Luxe reizen naar Barbados

Barbados
  1 van 6

Denk bij Barbados niet alleen aan een honeymoon bestemming, met prachtige lagunes, verlaten stranden en chique hotels. Maar denk ook eens aan de veelzijdigheid van het eiland, de avonturen die u en uw kinderen hier kunnen beleven en de geweldige strandresorts die een exclusieve service en uitstraling combineren met een enthousiaste kindvriendelijkheid.  U vliegt met British Airways via Londen naar Barbados. Wanneer u hier aankomt, wordt u verwelkomd door een medewerker van onze lokale agent voor een transfer naar  The Colony Club. 

De Atlantis Submarine zal voor uw kinderen tot de verbeelding spreken. Onderwater, in een echte onderzeeër, vaart u langs scheepswrakken, koraalriffen en tropische vissen...heel spannend!. U verblijft zeven nachten in een Junior Suite in The Colony Club. Deze suite is zeer ruim, met een aparte woonkamer waar uw kinderen kunnen slapen. U kijkt uit over de weelderige tuinen of over de rustgevende en aantrekkelijke zwembaden van het resort.  Qua sportief vermaak, kunt u bij The Colony Club uw hart ophalen. Boogie-boarden, snorkelen, surfen, zeilen; het kan allemaal.

Tennissen of een jeepsafari behoren ook tot de mogelijkheden hier. Een leuk detail is dat The Colony Club behoort tot de prestigieuze hotelketen Elegant Hotels, en dat u per watertaxi ook de andere resorts van Elegant Hotels kunt aandoen. In ieder geval gaat u tijdens dit familieavontuur zwemmen (snorkelen) met de gigantische en vriendelijke zeeschildpadden tijdens een ontspannen zeiltocht per catamaran. Lunchen doet u aan een verlaten strand, waar er een buffet voor u klaarstaat zodra u voet aan land zet.  In de loop van de dag wordt u per privé transfer naar het vliegveld van Barbados gebracht. Vanaf hier vliegt u via Londen weer terug naar Amsterdam waar u de volgende dag aankomt.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate