Vind de leukste reis

Graceful Nature Zuid-Afrika

Kaapstad / West-Kaap / Zuid-Afrika
  1 van 7

Deze reis combineert Kaapstad, het bruisende hart van Zuid-Afrika, met een geweldige safari in het wildrijke en malariavrije Madikwe. Op beide locaties selecteerden wij de meest bijzondere accommodaties die ook nog eens zeer kindvriendelijk zijn. ‘Graceful Nature’ is dus niet alleen geschikt voor samenreizende stellen, maar ook uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.

U  vliegt met de KLM van Amsterdam naar Kaapstad. Kaapstad heeft met zijn natuurlijke haven gelegen direct naast de imposante Tafelberg een setting die de stad het cachet geeft van wereldsteden als Rio de Janeiro, Hong Kong, Sydney en San Francisco. Als je die stad op niveau wilt beleven dan is de Cafe Grace een goede keuze. De Cape Grace is een familiehotel, dat persoonlijke service zo veel nadruk heeft gegeven dat zelfs de meest verwende reiziger er door geraakt wordt. Van uw check-in tot het boeken van restaurants.

Madikwe is een zeer groot particulier wildpark ten noorden van Johannesburg, dat bij het grote publiek nog niet zo veel bekendheid heeft opgebouwd. Jaci’s is een geweldige plek om te verblijven. Het heeft twee kleinschalige lodges (safari lodge en tree lodge) die beide door eigenaars en pioniers Jan en Jaci van Heteren worden aangestuurd. Echte liefde voor de wildernis wordt hier gekoppeld aan de passie voor heerlijk eten en gevoel voor stijl. Transfer naar de luchthaven van Johannesburg. U vliegt vandaag terug naar Amsterdam.

 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate