Vind de leukste reis

Het beste van Kenia

Nairobi / Rondreis / Kenia
  1 van 7

U vliegt van Amsterdam naar Nairobi, waar u in de avond aankomt. Bij aankomst op het vliegveld wordt u verwelkomd door een medewerker van onze lokale agent en heeft u een privé transfer naar het Nairobi Serena hotel. U verblijft hier twee nachten in Loldia House, een koloniaal landhuis, waar een super persoonlijke service, een sublieme keuken en een veelzijdige omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Vanuit Loldia House heeft u zelfs uitzicht op een slapende vulkaan, Mount Longonot. Op het landgoed zelf lopen wilde dieren rustig rond, ’s avonds kunt u zelfs nijlpaarden spotten aan de waterrand! In de omgeving van Loldia House is van alles te doen en te ondernemen.

De Great Rift Valley, een gigantische vallei die van Ethiopië tot aan Mozambique loopt, is gemakkelijk te bereiken. Het bekende Lake Nakuru National Park is in de nabijheid van Loldia House gelegen; duizenden flamingo’s bewonen dit zoutwatermeer wat een spectaculair plaatje oplevert. Naast deze flamingo’s, is het Nakuru National Park ook een belangrijk leefgebied voor neushoorns, buffels, giraffes en nog veel meer wild. Wist u dat dit één van de beste plekken van Kenia is om luipaarden in hun natuurlijke habitat te zien? Met recht de ideale start van uw safari.

U vliegt vanaf Loldia House de Masai Mara in. Dit is één van Afrika’s meest bekende wildparken, en om de natuur hier in al zijn schoonheid te kunnen bewonderen verblijft u hier dan ook drie nachten in Governors Camp. Ook hier komt weer die authentieke koloniale sfeer naar voren, en wordt u jaren mee terug in de tijd gezogen. Vanuit het camp zit u in een mum van tijd in het hart van de Masai Mara, en kan het grote “spotten” direct beginnen.

U vliegt van de Masai Mara naar Mfangano Island. U verblijft hier in het Mfangano Island Camp, gelegen op een ongerept eiland in het Victoriameer. Beschouw het als een soort van “strandafsluiter” maar dan net iets anders. Het camp is superkleinschalig, met slechts zes cottages en een wijds uitzicht over het Victoriameer. U kunt hier prima vertoeven aan het strand maar wanneer u liever iets actiever bent, is dit hier ook geen probleem. Ga vissen op Nijlbaars, wandel over het eiland of bekijk rotstekeningen van meer dan 2.000 jaar oud….

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate