Vind de leukste reis

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Zaandam / Noord-Holland / Nederland
  1 van 5

Ons hotel ligt vlak naast het NS station. De directe treinverbinding brengt u in 12 minuten naar het centrum van A'dam en in 16 minuten naar Schiphol. Tevens is het congrescentrum RAI binnen 25 minuten ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de Ring A10 bereikt u het hotel in 5 minuten, waarna u de auto kunt parkeren in de parkeergarage direct naast het hotel.

Verwen uzelf met heerlijke seizoensgerechten in het sfeervolle restaurant Puur Saen of met een hapje en een drankje in onze gezellige bar. In de omgeving van het hotel zult u zich ook niet vervelen. Breng een bezoek aan Volendam, de Zaanse Schans of de Alkmaarse kaasmarkt! In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis wireless Internet.
Inntel Hotels en het Zaantheater bieden in het theaterseizoen 2010-2011 in totaal zestien theaterarrangementen in combinatie met een overnachting in het nieuwe Inntel Hotel Amsterdam Zaandam. Wij hebben voor u de beste plaatsen gereserveerd in het prachtige Zaantheater en een overnachting in het nieuwe Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. U kunt dit arrangement ook nog combineren met een etentje in restaurant Puur Saen.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate