Vind de leukste reis

Hotel Sanders de Pauw

Sluis / Zeeland / Nederland
  5 van 5

Hotel Sanders de Paauw is een sfeervol 3-sterren hotel aan de rand van het Zeeuwse vestingstadje Sluis, slechts enkele kilometers verwijderd van het Noordzeestrand en Knokke. Ideaal voor rustzoekers en een uitstekende plek voor wandelaars en fietsers.

Na een dag doorgebracht te hebben in de prachtige omgeving, nodigen onze sauna en het solarium u uit om volledig te ontspannen. ’s Avonds kunt u in ons restaurant een keuze maken uit een van de vele heerlijke specialiteiten die op onze kaart prijken. Daarnaast beschikt het hotel over een terras met prachtig uitzicht over het water van de Damse Vaart. Ook hier kunt u in de zomermaanden terecht voor een hapje en drankje.

Hotel Sanders de Paauw ligt in de uiterste Zuidwesthoek van Nederland, dus u kunt ook makkelijk de grens over en een uitstapje maken naar steden als Brugge en Gent. Onze receptie informeert u graag over mogelijke excursies en fietshuur. Met een groep overnachten bij Hotel Sanders de Paauw? Dat kan! Via onderstaand formulier is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een groepsboeking. Vermeld bij 'Overige wensen' of het een zakelijke of leisure groepsboeking betreft.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate