Vind de leukste reis

Van der Valk Hotel Brussels Airport

Brussel / Brussel / België
  2 van 3

Brussel heeft fantastische musea, Bourgondische restaurants, vele gezellige cafeetjes en u kunt er shoppen tot u erbij neervalt. Ook voor kinderen is veel te beleven in de Europese hoofdstad. Het Atomium is een attractie die iedereen gezien moet hebben en ook Mini-Europe, Oceade en Autoworld zijn super voor jong en oud en op tien minuten rijden is dierentuin Plankendael te vinden en het Bloso-domein, een groot natuurparkt met strandje.

De ideale uitvalsbasis om dit alles te gaan zien is Van der Valk Hotel Brussels Airport, met een ligging direct aan de snelweg, vijf minuten van het vliegveld en een station voor de deur, vanwaar de trein u in tien minuten naar hartje Brussel brengt. Overigens is ook het charmante Mechelen met zijn gezellige Grote Markt maar een kwartiertje rijden van het hotel...

Hotel Brussels heeft 184 luxe kamers, die fijne extra's bieden zoals een minibar met complimentary drankjes, gratis (draadloos) internet en koffie- en theezetfaciliteiten. Het restaurant is modern en gezellig en dat Belgen weten wat lekker eten is, wordt er zeker bewezen. 's Zomers is het heerlijk vertoeven op het zonnige terras met binnentuin. De auto parkeert u in de ondergrondse parking.

TIP: Boek het Must of Brussels Arrangement en u kunt overnachten in het hotel en topattracties bezoeken tegen een heel scherp tarief!

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate