Vind de leukste reis

86 SOUS Bed and Breakfast

Amsterdam / Noord-Holland / Nederland
  1 van 4

Het privé appartement is gelegen in het souterrain van een monumentaal grachtenpand uit 1636 aan de Herengracht in een van de mooiste gedeeltes van de stad dicht bij de Jordaan, beroemd om haar unieke cultuur en charme. De hipste winkels, café's en restaurants naast de deur. 86 SOUS is een ruim opgezette luxe privé studio van 50m2 met een uitgebreide keuken en een extra kinderkamer. 

Apart toilet, badkamer met stort-douche en was- tafel (handdoeken en zeep aanwezig). Twee lederen Chester- field banken, dubbel verstelbaar Auping bed. Plasma televisie met digitale kabelaansluiting, dvd en internet. Een extra kinderkamer, twee fietsen en een boot staan klaar voor u, de boot afhankelijk van het weer en de beschikbaarheid van de kapitein...

86 SOUS is een ruim opgezette luxe privé studio van 50m2 met een uitgebreide keuken en een extra kinderkamer. Apart toilet, badkamer met stort-douche en was- tafel (handdoeken en zeep aanwezig). Twee lederen Chester- field banken, dubbel verstelbaar Auping bed, plasma televisie met digitale kabelaansluiting, dvd en internet.
 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate