Vind de leukste reis

Melkveehouderij Hoeve Draafsel

Lochem / Gelderland / Nederland
  1 van 7
Het Betere BoerenBed is alleen maar te vinden op het (kleinschalig) agrarisch bedrijf waar de boer/boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het landelijk gebied. De tenten van het Betere BoerenBed staan op ruime plaatsen, met een magistraal uitzicht over prachtiglandschap, aan de rivier de Berkel waarin het geweldig vissen en het zomers heerlijk zwemmen is. 

Je bent op de Hoeve Draafsel te gast bij de familie Ligtenbarg. Boer en boerin Harry en Gerda Ligtenbarg en hun drieschoolgaande kinderen - Lieke, Dirk-Jan en Daaf - die af en toeook hand en spandiensten verrichten op de boerderij. Hoeve Draafsel is een veehouderij en er wordt een een zestigtal koeien gemolken. De boer (Harry) is behoorlijk bedreven in het 'fokprogramma' van zijn veestapel. De koe 'Draafsel Lilly' (gefokt op deze boerderij) heeft een landelijke bekendheid gekregen. Daarnaast is de familie Ligtenbarg betrokken en bezig met beheer-taken voor de Vereniging Natuurmonumenten.

Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt!
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate