Vind de leukste reis

Hotel Landgoed Het Roode Koper

Leuvenum / Gelderland / Nederland
  7 van 7

Voor een vakantie in stijl is het exclusieve Landgoed Het Roode Koper het juiste adres. Verscholen in de bossen van de Veluwe ligt dit romantische landgoedhotel met haar culinair hoogwaardig restaurant. Het Roode Koper heeft sfeervolle lounges met open haard, een manege met boxen voor gastpaarden, klassieke Engelse tuinen met schaduwrijke zitjes, een eigen tennisbaan, verwarmd buitenzwembad en luxe en sfeervolle hotelkamers. Een zeer bijzonder onderkomen voor natuurliefhebbers, culinaire fijnproevers en gezinnen met kinderen die van avontuur in het bos houden.

 

Dit voormalig buitenverblijf van Graaf van Limburg Stirum is gelegen temidden van 3500 hectare heuvelachtig boslandschap. De hotelkamers, allen met een eigen inrichting, bieden prachtig uitzicht op de tuinen of de omringende Leuvenumse bossen en zijn voorzien van een comfortabel zitje met espressomachine en theefaciliteiten. Direct vanaf het landgoed starten wandel- fiets en ruiterroutes en binnen een straal van 10 km bevindt zich een 27-holes golfbaan. Op verzoek kan een picknickmand voor u worden samengesteld en samen met de boswachter kan wild gespot worden.

 

Voor kinderen betekent logeren op Het Roode Koper eindeloos speelplezier: avontuurlijk pony- en paardrijden, zwemmen, tennissen, mountainbiken, picknicken in de tuin en rennen en draven door het bos. Laat ze de natuur ontdekken met “Speuren naar sporen”, een avontuurlijke speurtocht in het bos. Een dagje op stap? In de directe omgeving bevinden zich het Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller Müller Museum, Paleis Het Loo en het pittoreske Elburg. Voor kinderen zijn er stoere kastelen, avontuurlijke pretparken, spannende dierentuinen en de Veluwse stranden.

 

 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate