Vind de leukste reis

Sprookjescamping De Vechtstreek

Hardenberg / Overijssel / Nederland
  1 van 6

Als kindercamping bieden wij gedurende het hele seizoen, dus ook buiten de schoolvakanties, recreatie-activiteiten voor jong en oud. Tijdens de recreatie-activiteiten zijn altijd de Sprookjesvrienden aanwezig, om samen met alle kinderen er weer een geweldige dag van te maken. 's  Avonds kijkt iedereen uit naar de Bumpie Jeep!

Heerlijk ontspannen  in de natuur op een camping met een vijf ***** comfort. En we zijn door de ANWB uitgeroepen tot beste camping van 2007! Sprookjescamping de Vechtstreek is een gethematiseerde gezinscamping, die zich richt op gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar. De Sprookjescamping ligt in het hart van het Overijssels Vechtdal. Een schitterend natuurgebied met bossen, water en zandbelten, waar het riviertje "de Vecht" al eeuwenlang doorheen kronkelt. In deze natuurtuin is het heerlijk vertoeven.

Op de overzichtelijke velden met ruime plaatsen staan de speeltuintjes centraal geplaatst, zodat u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil kunt houden. Naast de vele speeltuintjes zijn er ook twee "zwembaden" op de Sprookjescamping: de Waterspeeltuin; een verwarmde buiten-waterspeeltuin en het Waterspeelparadijs; een overdekt subtropische waterspeeltuin. Beide baden zijn ondiep, max 30 cm, uitstekend voor onze jonge gasten om in te spelen en elkaar te verrassen.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate