Vind de leukste reis

Hotel Appartementen Slenakerhof

Slenaken / Limburg / Nederland
  1 van 5

Slenaken: Het Zuid-Limburgse Heuvellandschap is een stukje buitenland in eigen land, gelegen tussen de dorpen Noorbeek, Epen. Glooiende heuvels, kabbelende beekjes, groene weilanden, fraaie vakwerkhuizen, gezellige cafeetjes en een Bourgondische levensstijl. In deze omgeving ligt SlenakerHof, het hotel met gerestylde kamers en ruime appartementen, weidse uitzicht over het Gulpdal. Een ideale vakantiebestemming voor sportieve wandelaars, fietsers, motorrijders, culinaire genieters en voor iedereen die van het "goede leven" houdt.

SlenakerHof is hèt uitgangspunt voor een ontdekkingstocht door Zuid-Limburg en omstreken met de Voerstreek van België naast de deur. U kunt een bezoek brengen aan de oudste en volgens velen de mooiste stad van Nederland, Maastricht (20 km), of het op een steenworp afstand gelegen Valkenburg (14 km). Wellicht zet u Aken (20 km), de Ardennen (40 km), de Eifel (40 km) of Luik (34 km) op uw programma.

SlenakerHof beschikt over diverse type kamers en appartementen, voor zowel 1 persoons tot 5 persoons, met of zonder balkon, badkamers zowel met bad en of douche. Bieden goede faciliteiten zoals lekker uitgebreid ontbijtbuffet, lunchpakket, terras, huisbar dagelijks geopend en gebruik van verwarmd binnenzwembad, op aanvraag is sauna en whirlpool beschikbaar. Kom en ontdek het zelf.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate