Vind de leukste reis

Hotel De Paasberg

Ede / Veluwe / Nederland
  1 van 6

Aan de rand van de Veluwe vindt u het eigentijdse familiehotel De Paasberg in Ede. Het ligt vlakbij het centrum van Ede waar altijd iets te beleven valt. Er zijn vele bekende en nog te ontdekken winkels maar ook aan restaurants en terrassen zult u geen tekort hebben. De omgeving valt perfect te ontdekken per fiets, ook elektrische fietsen kunt u huren bij de receptie van ons hotel. 

In het hotel zult u zich ook goed vermaken. Het heeft een zeer gezellig bar met ruime lounge. In de winter kunt u zich verwarmen bij de open haard en in de zomer leent het terras met lounge zich voor een verfrissend drankje in de zon. In de poolbar kunt u gebruik maken van de pooltafel of een potje darten. 

Hotel De Paasberg beschikt over ruime familiekamers zodat u met het hele gezin een fijne vakantie kunt vieren. De kamers zijn recent gerenoveerd en zorgen voor een comfortabel verblijf dat u niet snel zult vergeten. Voor jong en oud, Hotel de Paasberg is van alle gemakken voorzien en zal uw verblijf tot de leukste vakantie laten behoren!

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate