Vind de leukste reis

Hotel Auberge ‘s Gravenhof

‘s Gravenvoeren / Limburg / België
  1 van 6

Auberge ‘s Gravenhof is een charmant hotel, gelegen in het pittoreske dorp ’s-Gravenvoeren, in de gemeente Voeren. In de in 2009 volledig gerenoveerde historische hoeve uit 1644 zijn naast 6 appartementen voor permanente bewoning, 11 sfeervolle en comfortabele hotelsuites en -kamers gerealiseerd.In dit lieflijke hotel te ’s-Gravenvoeren maakt u kennis met de typisch Limburgse gastvrijheid. Maar ook met de prachtige omgeving van Voeren. Auberge ’s Gravenhof is zo de ideale achtergrond voor een plezierreisje, maar ook voor een zakelijke overnachting.

11 luxe hotelsuites/-kamers in Auberge ‘s Gravenhof:

De 11 karakteristieke hotelsuites en -kamers van Auberge ’s Gravenhof zijn van alle moderne gemakken voorzien. Het historische decor en de moderne accenten gaan een interessante dialoog aan in elke smaakvol en individueel ingerichte suites en kamers.
U reservert al een tweepersoonssuite/-kamer in Auberge ‘s Gravenhof vanaf € 80 per nacht. Deze prijs is inclusief boerenontbijt, met (di)verse producten uit de Voerstreek. Op onze site kunt u ook meer te weten komen over de prachtige omgeving van Voeren.
* Prijs geldt bij ten minste twee overnachtingen; bij één nacht geldt een toeslag van € 10.

 

Auberge ’s Gravenhof, rustpunt in de Voerstreek:

Auberge ’s Gravenhof ligt in het mooie ’s-Gravenvoeren, één van de zes dorpen die tezamen de gemeente Voeren vormen, in Nederland beter bekend als de Voerstreek. Ingeklemd tussen het Zuid-Limburgse Heuvelland en de Ardennen, is de Voerstreek een gebied dat geografisch en historisch gezien een unieke positie inneemt. Een golvende omgeving met een wonderschone natuur. Van dalen en plateaus, loofbossen en welig tierende mispel, kamperfoelie en klimop. En waar het roodstaartje na een krakend begin zijn melodieuze lied inzet. De gelukkige wandelaar kan nog wel eens op een beduchte ree of vos stuiten.  Te midden van het glooiende landschap en tal van kastelen en hoeven ligt Auberge ’s Gravenhof, ons charmante hotel met 11 comfortable hotels suites en kamers te reserveren voor een weekendverblijf of midweek. Er is genoeg te doen op recreatief gebied in de Voerstreek. Van fietsen , scooters ,wandelen en zwemmen tot het bezoeken van ambachtelijke bedrijven en attracties. Ook op culinair gebied heeft de Voerstreek genoeg te bieden.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate