Vind de leukste reis

Bungalowpark De Papillon

Denekamp / Overijssel / Nederland
  1 van 4

In hartje Overijssel vindt u het veelzijdige Bungalowpark De Papillon. Natuurliefhebbers beleven hier een onvergetelijke vakantie. Maak een mooie fietstocht door de prachtige omgeving en breng een bezoekje aan het gezellige Duitse Bad Bentheim. Tevens beschikt het bungalowpark over vele faciliteiten zoals een zwembad en een recreatieruimte.

Faciliteiten Bungalowpark De Papillon:
Op Bungalowpark De Papillon kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Neem zeker eens en duik in het openluchtzwembad en beleef volop waterpret. Wanneer het wat minder weer is wordt de overkapping over het zwembad gezet. Daarnaast vindt u op Bungalowpark De Papillon een aantal sportvelden, een tennisbaan en een grote visvijver. Heeft u zin om te luieren, dan biedt het strand naast de recreatievijver uitkomst. Huur ook eens een fiets en verken de prachtige natuurrijke omgeving.

Kinderfaciliteiten Bungalowpark De Papillon:
Ook de kids vermaken zich uitstekend op Bungalowpark De Papillon. Zo kunnen zij heerlijk ravotten op een van de speeltoestellen en op de sportvelden. In de vakantieperiodes en de weekeinden is er een recreatieteam aanwezig dat de kinderen vermaakt met leuke activiteiten. Daarnaast is er in het zwembad een apart peuterbad aanwezig.

 

 
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate