Vind de leukste reis

Lavanda Blu

Carassai / Le Marche / Italië
  1 van 9
We zijn gelegen op het platteland in Marche, een prachtige regio in het midden van Italië dat grenst aan de Adriatische Zee. Het B&B ligt op een panoramische heuvelflank uitkijkend over een vredige vallei met uitzicht op het Sibillini gebergte. Ingesloten door wijngaarden, olijfboomgaarden en velden met zonnebloemen in de middeleeuwse regio van Carassai, is het een uitgelezen plaats om de omgeving te verkennen en te ontspannen.

We zijn 20 minuten verwijderd van het strand, 30 minuten van de bergen, een uur van de prachtige stad Ascoli Piceno. En we zijn omringd door prachtige 'patchwork' heuvels met daarin gesprengeld vele charmante middeleeuwse stadjes. Agriturismo Lavanda Blu heeft naast de appartementen en B&B ook een kleine camping en diverse plaatsen om het huis waar gasten kunnen genieten van het uitzicht en de rust.

Ontbijt voor de B&B kamers bestaat uit brood huisgemaakte jam, fruit, koffie, thee, en vruchtensap. Voor de kampeerders en gebruikers van de appartementen is het mogelijk om een ontbijt te bestellen. Volgens de traditie van de eerste Agriturismo’s kunt u en uw familie deelnemen aan de familie maaltijd, bereid met verse locale ingredienten door onze kokkin Elizabetta.
 
 
 
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate