Vind de leukste reis

Explore Namibia Exclusive

Windhoek / Namibië / Namibië
  2 van 6

Luxe self-drive reizen Namibië

Bezoek Namibië in luxe en stijl! Wilt u graag naar Namibië voor een bijzondere vakantie... En bent u gesteld op uw privacy en houdt u van een mate van luxe... U wenst te verblijven in mooie en bijzonder gelegen accommodaties met een uitstekende keuken en persoonlijke service... U wilt dat een reis wordt samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen... Of wilt u gaan trouwen in Namibië? En u wilt de zekerheid dat alles goed en veilig georganiseerd is... Dan is Explore Namibia Exclusive wat u zoekt!

Wij bieden georganiseerde eigen- vervoersreizen in Namibië aan, waarbij u met een volledig uitgeruste 4x4 een bepaalde route aflegt en in van te voren geboekte lodges in Namibië overnacht. Wanneer u denkt aan een reis door het Afrikaanse continent, dan is het absoluut de moeite waard om Namibië te bezoeken. Het schitterende Namibië is verrassend goed bereisbaar per eigen vervoer, heeft ontzettend veel te bieden en is daardoor uitstekend geschikt voor Afrika beginners.

Namibië is met de vele kilometers weg per inwoner, het land voor self-drive safari’s door de prachtige nationale parken vol met ‘wildlife’. Liefhebbers van het dierenleven, natuur en vergezichten komen niets te kort, het is perfect voor vogelaars, maar ook wandeltochten door de canyon’s zijn mogelijk. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke uitgebreide keuken, gekenmerkt door veel “wild” en goede Afrikaanse wijnen. En met gemiddeld 300 zonnedagen per jaar behoort ook relaxen aan de Atlantische kust tot de mogelijkheden.

De diversiteit van dit schitterende land leent zich prima voor uiteenlopende reeks van activiteiten zoals wildsafari’s, wandeltochten, het bezoeken van lokale gemeenschappen, vissen, dieren spotten of het maken van boottochten. Namibië staat bekend om haar vriendelijkheid, hier kunt u kennismaken met een ander aspect van Afrika, namelijk het pure Afrikaanse leven. Kom in contact met Namibische culturen die totaal anders zijn dan onze georganiseerde Westerse samenleving en die op hun manier invulling geven aan de 21ste eeuw.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate