Vind de leukste reis

Hotel Bakker

Vorden / Gelderland / Nederland
  8 van 8

In de Achterhoek ligt het mooie achtkastelendorp Vorden, omgeven door lommerrijke bossen en het coulisselandschap. In hartje Vorden, aan de gezellige Dorpstraat, staat het klassieke, monumentale pand van Hotel Bakker. Hier voelt elk bezoek als heerlijk thuiskomen, welk seizoen u ook kiest. Want wie eenmaal gast is geweest bij de familie Bakker, komt beslist weer terug…

 

Hotel Bakker is al sinds 1946 een vertrouwd adres en staat bekend om haar hoge kwaliteit en gastvrijheid. Of u nou komt lunchen, dineren of overnachten, de familie Bakker en haar enthousiaste staf bezorgen u een onvergetelijk verblijf. Net als de Achterhoekers zelf, is de familie Bakker trots op de omgeving. U hoeft de hoteldeuren maar achter u dicht te slaan, en u wandelt via het centrum zo de natuur in.

Rondom Vorden is voor iedereen van alles te beleven. Van golfen op de 18-holes golfbaan van de Lochemse Golf & Countryclub De Graafschap –een van de mooiste golfbanen van Nederland-, paardrijden, kanoën over de Berkel en mountainbiken tot en met cultuur opsnuiven, een avondje uit en winkelen in het mondaine stadje Lochem of Hanzestad Zutphen. Ook een bezoek aan Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, en het lieflijke, Frans aandoende Almen –net als Vorden bekend door de dichter Staring- zijn de moeite waard.

 

Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in Vorden. Door het dorp en de omgeving lopen vele bekende en -nog onontdekte!- routes. De bekendste is het Pieterpad. Onderweg komt u langs authentieke boerderijen, molens, natuurparken en kastelen. En afhankelijk van het seizoen, pauzeert u natuurlijk even bij een aspergeteler, wijnboer (Achterhoekse wijn smaakt voortreffelijk) of een nostalgische bakker in een van de dorpjes. ’s Avonds strijkt u neer in de prachtige tuin van het hotel of schuift u aan in het stijlvolle restaurant, waar op winterdag de haard comfortabel knispert.

De keuken van Bakker is een begrip en heeft naast de wisselende kaart altijd een paar klassiekers op het menu. Proeven is van harte aanbeloven! Overnachten doet u in een van de kamers, luxere kamers, suites of familiekamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien tot zeer luxe ingericht en hebben een smaakvolle inrichting. Gecombineerd met de gezonde, Achterhoekse buitenlucht, staat u de volgende dag weer energiek en uitgeslapen naast u bed. Klaar voor weer zo’n onbezorgde vakantiedag in de groene, vriendelijke Achterhoek.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate