Vind de leukste reis

Le Pavillon de St. Agnan

Hautefort / Aquitaine / Frankrijk
  7 van 7

'Le Pavillon de Saint Agnan' ligt verscholen in een monumentaal park op de grens van de Périgord Vert en Blanc. Op deze rustieke en schitterende locatie temidden van bossen, glooiende weilanden, lieflijke dorpjes, riviertjes en meertjes is het voor elke gast goed vertoeven. Het imposante paviljoen en de voormalige dienstverblijven van Baron De Bastard van Hautefort dienen tegenwoordig niet alleen als reisbestemming voor de rustzoekende en cultuurminnende reiziger, maar ook als kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark voor de hele familie in de Dordogne. 

 

U vindt er 5 gîtes en een kasteeltje. Een kasteeltje (14-16 pers.) en 5 gîtes (4-10 pers.) gelegen in een monumentaal en kindvriendelijk park met 2 verwarmde zwembaden in de Dordogne-Périgord, Frankrijk! De gîtes zijn gelegen in een oude gerestaureerde U-vormige hoeve. Uw vakantiehuis is voorzien van alle luxe zoals TV en DVD, afwasmachine, wasmachine en -droger, magnetron, Wifi, barbecue, kinderbedje en -stoel enz.

 

Tijdens uw verblijf kunt u o.a. gebruik maken van het grote verwarmd zwembad, een verwarmd kinderbad, speeltuin, trampoline, boomhut, kinderfietsjes, skelter, speelgoed, tafelvoetbal, pingpong, ponyritjes voor de kinderen en een uitgebreide kruidentuin.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate