Vind de leukste reis

Absolute Home

Gent / Oost-Vlaanderen / België
  1 van 7

Onze woning is de directeurswoning van een voormalige steenbakkerij. Hoge schouwen en steenovens maken deel uit van de gezellige ruime binnentuin. Onze naam verklapt onze vurigste wens 'wij willen dat u zich in onze b&b ABSOLUUT en onvoorwaardelijk THUIS voelt. Daar hoort heel veel comfort bij en romantiek en een warm onthaal en..... de rest kan u zelf komen ontdekken want Chantal de gastvrouw is een ware verwenner! Alle bezienswaardigheden van Gent bevinden zich binnen een tiental minuten wandelen en voor hen die niet op stappen gesteld zijn vertrekt er een bus om de tien minuten net om de hoek van onze straat.

Wij bieden u momenteel één luxueuze zeer ruime kamer aan, gerenoveerd in 2005, gezelligheid en stijl zijn onze hoofdingrediënten. Deze kamer beschikt over een apparte badkamer met driehoekig ruim ligbad, WC, wastafel, haardroger en superzachte handdoeken. Er staat een zeer romantisch tweepersoonsbed en een tweepersoonszetelbed zodat u er met maximum vier personen kan slapen voor een zeer budgetvriendelijke prijs.

Eens gewekt door het Gents ochtendlicht kan u genieten van een uitgebreid romantisch ontbijt op bed, op het buitenterras genieten van de dauwdruppeltjes op uw tafelroosje of plaats nemen aan onze boerentafel binnen. Er wacht u een ontbijt waarbij alles huisbereid is met net dat tikkeltje extra. De stad Gent heeft altijd activiteiten in petto, wij geven u bij aankomst het up to date kalender mee zodat u zeker niets misloopt tijdens uw verblijf.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate