Vind de leukste reis

Going Africa - Botswana Safaris

Nationale parken Botswana / Botswana
  1 van 7

Botswana, een land waar we zelf al zoveel voetsporen hebben achtergelaten. Botswana heeft onbegrensde safarimogelijkheden en Botswana is nog steeds een land waar u nog ongehinderd dagen achter elkaar door de bush kunt reizen op zoek naar de wilde dieren. Kortom Botswana is een prachtige en veilige bestemming om een avontuurlijke kampeersafari, een luxe lodge safari of een sefldrive safari te maken.

 

Voor de ware safari enthousiasteling is Botswana een "must". Hier hebt u nog niet het gevoel in een National Park of een Game Reserve te zijn. Een garantie voor een uniek, vrij en exclusieve safari. Ooit tijdens een safari al eens oog in oog gestaan met de fameuze groep leeuwen genaamd de "Elephant killers from Savuti? Of een kolossale bull Elephant op een paar meter afstand geruisloos horen passeren? Nergens anders dan in Botswana bent u op zo'n exclusieve wijze getuige van de flora en fauna welke Botswana te bieden heeft.

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist en graag organiseren we uw safari reizen. Naast de maatwerk safari's die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari's voor u uitgekozen welke u op onze website te vinden zijn. Of het nu om luxe lodge safari's, kampeersafari's of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

 

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate