Vind de leukste reis

d’Olde Kamp

Ansen / Drenthe / Nederland
  1 van 7

d’Olde Kamp recreatie is een kleinschalig bedrijf gelegen in het het dorpje Ansen tussen de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanaf ons terrein fietst of wandelt u direct het bos in om zo urenlang van de bijzondere omgeving te genieten. 

Binnen 10 km afstand bevindt zich ook het Nationaal Park Drents Friese Wold en zijn er momenteel plannen voor een derde Nationaal Park op ca. 6 km. namelijk bij Uffelte en Havelte Het Ooster- en Westerzand. In de verkiezing "mooiste plekje van Nederland" werd Rheebruggen waar we op kijken in 2007 nummer twee!!

Dit alles is dé garantie voor een prachtige omgeving met onuitputtelijke mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en te genieten. Fietsen van dorp naar dorp over de uitgestrekte fietspaden en het afwisselende landschap in verwondering in u op te nemen.

Op het terrein zijn dierenweiden voor de geiten en konijnen en de kippen, diverse speeltoestellen zoals schommels, wipwappen en zandbak. Maar het aangrenzende bos biedt de kinderen de ruimte om hun fantasie te prikkelen. Wanneer hebben uw kinderen voor het laatst een hut in het bos gebouwd?

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate