Vind de leukste reis

Camping Ruinen

Ruinen / Drenthe / Nederland
  1 van 5

Camping Ruinen, vernoemd naar de gemeente waarin zij zich bevindt, ligt tegen de gemeentegrens aan. Camping Ruinen is gelegen in een stuk bos waar open plekken beschikbaar zijn voor caravans of tenten. Kamperen kun je hier op rustige plaatsen want van verkeer heb je geen last. Ook is kamperen in schaduw goed mogelijk.

Camping Ruinen heeft alles wat een bezoeker nodig heeft tijdens de kampeervakantie. Camping Ruinen is feitelijk een geheel eigen dorp. Boodschappen kun je er ook uitstekend doen. U hoeft de camping dus niet te verlaten tijdens de vakantie, waardoor u zich optimaal kunt concentreren op het kamperen en de familie. In de zomermaanden worden er op camping Ruinen ook activiteiten voor de kampeerders verzorgd.

Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Ook zwemmen kan hier in de baden uitstekend worden gedaan. Voor de kinderen is er een apart bad. De hele familie vermaakt zich dus optimaal tijdens de vakantie. Voor vermaak in de omgeving kun je het zoeken in Ruinen. Dit is een oud Drents dorp. Hier zijn ook boodschappen te doen.

Verder is fietsen in het Drentse landschap een belevenis, vooral voor de actieve kampeerder. Er is een schaapskooi in de buurt van de camping en hier is ook een locatie van Staatsbosbeheer gelegen. Hier worden ook activiteiten georganiseerd. Ook een bezoek aan de molen is een goede mogelijkheid om uw kampeervakantie op te leuken. Komt u kamperen op camping ruinen, met camper, caravan of tent, dan weet u zeker dat u een leuke vakantie tegemoet gaat op camping Ruinen.

 
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate