Vind de leukste reis

Camping Spiaggia di Molveno

Molveno / Trentino-Zuid-Tirol / Italië
  1 van 9
Camping Spiaggia Lago di Molveno word omringd door de spectaculaire bergtoppen van de Brenta Dolomieten en ligt direct aan het welbekende Lago di Molveno. Het is dé ideale plek voor hen die frisse lucht en de natuur dichtbij wensen. Een zeer fraai gelegen camping aan de voet van de Brenta Dolomieten, pal aan het meer van Molveno.

Het dorp Molveno ligt op loopafstand. Het dorp lijkt uit de zee op rijzen en ligt aan de voet van de Dolomieten. Smalle steegjes en steile straatjes kenmerken dit typisch Italiaanse dorpje. Molveno is een klein en gezellig dorp. In Molveno zijn meerdere gezellige cafeetjes waar het 's avonds goed toeven is, zoals de disco pubs La Selva Oscura en Voglia. Daarnaast beschikt Molveno onder meer over een olympisch zwembad, tennisbanen, winkels en restaurants, waaronder restaurant El Filò en pizzeria Ciao.

De camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, een minimarkt, een campingwinkel, restaurant met afhaalmaaltijden, rosticceria met streekgerechten, koffiebar met terras, zwembad (50% korting voor Cirkelgasten), voetbalveld, minigolf, tennisbanen, tafeltennis en een breed strand aan het meer met surfplankenverhuur, roeiboten en kanos.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate