Vind de leukste reis

Bed & Box Axel

Axel / Zeeland / Nederland
  1 van 7

Bed en Box Axel is een Bed & Breakfast met paardenhotel. De B&B is in de woonboerderij en ligt op een prachtige locatie in de polder, dichtbij de stad (Terneuzen 2km). De boerderij is rond 1900 gebouwd in de Zeeuwse stijl. Voor de leukste vakantie moet u zijn bij Bed & Box Axel. Wij hebben voor u een mooie luxe pronkkamer die er heel romantisch uitziet. Verder kunt u genieten van de rust en stilte op onze boerderij, waar de kippen, pauwen en katten over het erf lopen en de paarden en schapen in de wei.

Gastenkamer (1) is in de pronkkamer van de boerderij en is een zeer luxe kamer met een romantische uitstraling. Deze kamer heeft een eigen wastafel, douche en toilet op de begane grond. Gastenkamer (2) is boven en is een kleinere kamer met een gedeelde badkamer.  Het ontbijt wordt geserveerd in de serre. Van hieruit heeft u een wijds uitzicht over de polder, de paardenwei en de dressuurbak. Bij mooi weer kunt u ook buiten zitten op het terras.

Voor onze gasten die hun paard mee willen nemen op vakantie hebben wij 4 ruime paardenboxen en is er weidegang mogelijk. Menners kunnen in overleg hun rijtuig binnen zetten. Vanuit de boerderij kunt u gelijk de polder in om te wandelen of te fietsen. Leuke restaurants kunt u vinden in Axel en Terneuzen; waar meerdere uitgaansmogelijkheden zijn.

Mooie plaatsen in de omgeving zijn: Gent, Brugge, Antwerpen, Hulst, Sluis, Veere, Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Neeltje Jans / Delta werken en het Zwin.
Activiteiten: wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, golfen, zeilen, kanoën, zweefvliegen, skiën, vissen, theater, bioscoop, musea, etc.

 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate