Vind de leukste reis

Kinderhotel Das Alphotel

Hirschegg / Vorarlberg / Oostenrijk
  1 van 7

Het Alphotel ligt iets boven het dorpje Hirschegg (1124 m) en heeft daardoor een schitterend uitzicht over het dal. Het hotel is hard op weg om één van de beste kinderhotels te worden. Kinderen komen hier bijna niet aan skiën toe. In het Alphotel is zoveel te doen dat de kinderen bijna niet aan skiën toekomen. Zwemmen, klimmen en klauteren in de softplayhoek met ballenbak, spelen, knutselen etc.

Ook voor de allerkleinsten is het goed toeven in het hotel. Zij kunnen naar de hotelcrèche waar ze in goede handen zijn van een team van professionele kinderleidsters. Het hotel heeft uitgebreide baby- en kindervoorzieningen. Kinderbedje, buggy, babyfoon, babybuffet etc., alles is aanwezig. Naast het hotel ligt één van de 124 km pisten van het Kleinwalsertal. Ook de skischool is vlakbij het hotel.

Faciliteiten: receptie, Stube, restaurant, ouderkeuken, lift, zwembad, ligbedden, wellness met sauna’s (Fins en soft), dampbad, infraroodcabine, massagedouches, voetbaden, relaxruimte en solarium, massageruimte, fitness, wasmachine en droger, skibergruimte, terras, parkeerplaats.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate