Vind de leukste reis

Familotel Sonnenpark, tophotel voor KLEIN en groot

Willingen / Noordrijn-Westfalen / Duitsland
  1 van 7

Familotel Club Sonnenpark ligt in het bekende en gezellige plaatsje Willingen in het Sauerland. De ultieme All-Inclusive Familyclub! En hier is werkelijk alles inclusief, de Ramazotti bij de Espresso en alle drankjes tot 23.30 uur, ook in de Moonlight Bar.                                                                                         

De voordelen van Sonnenpark
Zeer ruime vakantiewoningen met hotelfaciliteiten. U verblijft in een eerste klas ingerichte vakantiewoning: 45 – 120 m² met 1-3 slaapkamers en 1-2 badkamers; sommige met videorecorder, stereoinstallatie, afwasmaschine, magnetron. Een autovrije zone met speelstraat en gazon om te zonnen. Voor iedere vakantiewoning is er een gratis parkeerplek in de garage. ; Prijzen zijn inclusief - zo hoeft u niet voortdurend met bijkomende kosten rekening te houden.

Een eigen zwembad waar de kinderen kunnen dollen
De kinderen vinden het heerlijk om „Spritzi" te veroveren. Met de piratengrot, de duschclown en de glijbaan is „Spritzi" gewoon niet te weerstaan! Overigens, zwemlessen voor kinderen in het 32°C graden warme water zijn een topper.

Vier speelkamers en een park
De kinderen zijn stuk voor stuk onder de indruk van de speelkamers voor alle leeftijdscategoriën, een geweldige avonturen-zandbak, een ruim bemeten speelstraat en BIG Kinderland. Kinder- en baby opvang in „Club Purzelbaum", waar het hele jaar door kinderen en baby's worden opgevangen, verzorgd en    bezig gehouden op 7 dagen per  week (meer dan 84 uur per week). Afhankelijk van het seizoen bieden wij ook een animatieprogramma voor tieners.

Avontuur bij Sonnenpark
Magicshow, kinderschminken, Häppy Clown, piratendag met een huifkartocht en schatzoeken, kegelen, huisbioscoop, kleine artisten geven een circusvoorstelling, een verrassingsavond voor kinderen, een uitstapje naar de klimwand en zomerrodelbaan, pony rijden; knuffelzoo „Bugs Bunny";
Voor de ouders: wandelingen, bike-tochten, beschilderen van zijde, boetseren en muziek, dans en plezier met entertainment.

Wellnesswereld
Laat u verwennen: nieuw fantasievol saunalandschap „Atlantis" met Finse sauna, stoombad, biosauna, infrarotsauna, avonturendouches, rust- en zuurstofruimtes; overdekt avonturenzwembad „Paradiso"; aquarobic, zonnenbank; Beauty & Relaxfarm „Brilliance"; oase voor vitaliteit en welbevinden „Vitarium"; "Physiotalis" fysiotherapie en fysio fitness; fitnessruimte met topapparatuur: 5 cardio-apparaten  en 7 krachttoestelen; mentale ontspanning onder begeleiding.

Het Bistro-Restaurant Sunshine
Ook hier klopt ieder detail - dankzij kindvriendelijke bediening en een royale speelhoek met Lego-oefenwand en Sony Play Station. Iedere avond themabuffet en een klein kinderbuffet. Aan u de keuze: "all inclusive premium" of "all inclusive optimal" (zonder lunchbuffet).
Nieuw: Humana Babybuffet! 's Avonds kunt u nog rustig een glaasje gaan drinken. Als uw kind u nodig heeft, meldt het zich per babyfoon.

Vrijetijdsparadijs Willingen
Willingen is de meest aantrekkelijke en meest geliefde vakantieplaats in Duitsland. Het ligt ingebed in het qua landschap prachtige Hochsauerland. De plaats biedt: wild- en vrijetijdspark, zwemparadijs"Lagugenbad" met een apart kinderbad en een reuzenglijbaan, een schaatshal, midgetgolf, een zomerrodelbaan, stoeltjeslift, bike-funpark, half-pipe, klimwand, wandel- en mountainbikeroutes, tennisschool en een school voor deltavliegen, liften, loipes, sleehellingen en een kinderskischool. In de buurt: golfbanen, Diemelsee en  Edersee, avonturenland Fort Fun, in- en outdoor kartbaan en nog veel meer. 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate