Vind de leukste reis

Familotel Club Furtherwirt, tophotel voor KLEIN en groot

Tirol / Tirol / Oostenrijk
  1 van 6

Opdat u uw vakantie gemakkelijk kunt calculeren en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Maaltijden, drankjes en een bijzondere en hartelijke service voor ue vakantie. Aan de "limo-bron" en aan het front-cooking buffet blijft geen wens onvervuld.  Weten dat uw kinderen opgevangen worden op een 10.000 m2 groot oppervlak? - Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U zoekt mogelijkheden voor de zomervakantie of de wintersport – maar vooral rust en ontspanning? – Dan bent u weer aan het goede adres! - in het familiehotel Landgut Furtherwirt. - Ons hotel annex boerderij ligt in een brede dalkom tussen Kirchdorf und St.Johann midden in de Kitzbühler Alpen. 's-Winters kunt u vanuit het hotel kilometers lang langlaufen en 's-zomers fietsen over goed gemarkeerde fietspaden door de mooie dalen in het skigebied van de Kitzbühler Alpen. Voor de kinderen is er een fantastische vakantiewereld, die boordevol avontuur en verrassing zit.

Uw eerste wintersportavonturen beleeft u in de sneeuwavonturenwereld voor de deur van het hotel. Met de babylift leert u op skies te staan en de eerste bochtjes te maken in 'pizza-punt'stijl, of u sleet van de helling die door fakkels verlicht wordt. 's-Zomers wordt er een roverstocht georganiseerd, met behulp van de „Bachbartman“ wordt een schat ontdekt, of worden vossensporen gevolgd. Op stal is elke hulp welkom, er kan een ritje gemaakt worden met de pony's, of de kleintjes beleven hun „Heidi-dag“ met geiten en lammetjes in de wei. Aan de kant van de „Gatsch Bach (Gatsch beek)“ staat de grote wigwam, waar de Indianen zelf voor hun maaltijd zorgen door worstjes te grillen. Verder wordt de oldtimer-traktor TÖF 1 gestart voor een ontdekkingstocht door het dorp. 's-Zomers worden met de fun-cars op speciaal terrein rally's gereden. Opvang wordt afgestemd op het seizoen en de leeftijd van de kinderen.  

Baby's worden 5 dagen per week gedurende 3 uur liefdevol opgevangen. Sinds eind 2002 bieden wij „baby-zwemlessen“. Voor iedere leeftijd zijn er bijzondere sport- en ontspanningsmogelijkheden - paardrijden op het manageterrein of voor de gevorderden een buitenrit. Zwemmen in de biotoop van het hotel of het zwembad Badeanlage FurtherQuell met een oppervlakte van 1.500 m2, fietsen en biken, wandelen, klimmen, rafting, cannyoning...Al vroeg in de ochtend wordt er in de FurtherQuell gezwommen, gemasseerd en kan men een kneippkuur nemen. De spieren worden strakker gemaakt en opgebouwd, of er worden oude kwaaltjes behandeld. In de houten tobbe worden de meest uiteenlopende kruidenbaden klaargemaakt. Maar u kunt ook aan het meertje liggen en genieten met het gezin.  Er is een grote keuze aan verschillende soorten kamers, van gunstig geprijsde familiekamers tot liefdevol ingerichte suites in landhuisstijl in diverse afmetingen. Het complete verwen-pension kent veel afwisseling, en heeft veel keuzemogelijkheden. Ook vegetariers komen bij ons aan hun trekken! Voor de kinderen geldt: rubber laarzen, een oude broek en een warme jas mee, cap niet vergeten - en weg!

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate